Hydro eindbaas Ben Mul aan het woord! | GURUZ

Hydro eindbaas Ben Mul aan het woord!

2 juli 2024

Wie ben je?
Wat doen jullie hier?
Wat gebeurt er nu als hier morgen geen mbo'ers meer werken?

Dat zijn de standaard vragen die we elke eindbaas stellen. Deze keer kreeg Ben Mul  (directie Hydro) de kans om uit te leggen wat er gebeurt als er morgen geen mbo-ers meer werken in hun organisatie.

Hydro is een toonaangevend aluminium- en hernieuwbaar energiebedrijf dat zaken doet en samenwerkingsverbanden opbouwt voor een duurzamere toekomst. Ze hebben 33.000 medewerkers op meer dan 140 locaties en in 40 landen. In Nederland is Hydro gevestigd in Drunen, Harderwijk en Hoogezand.

Bekijk Ben's eindbaas video hier!


Waarom maakt Guruz eindbaas aan 't woord video's?

Guruz maakt briljante online gastcolleges. Dat doen we om het kennisgat tussen het mbo-onderwijs en de arbeidsmarkt te verkleinen. Maar als we toch bij al deze gave werkgevers zijn?! Dan kunnen we net zo goed even de eindbaas vragen hoe zijn of haar organisatie eruit ziet zonder al die mbo'ers. Dat is de boodschap die we alle mbo'ers van Nederland mee willen geven. Zonder mbo gebeurt er dus helemaal niets. 


Hydro is Branche Ambassador van Guruz!

Wat houdt dat nu in Branche Ambassador? Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen.

Het is dan ook mede dankzij de Branche Ambassadors dat Guruz “gas” kan geven op de missie. We zijn Hydro bijzonder dankbaar!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.