Guruz on the hunt voor de volgende mbo-influencer(s)! | GURUZ

Guruz on the hunt voor de volgende mbo-influencer(s)!

8 oktober 2024

Wat doe je als je het mbo al lekker aan het rocken bent samen met de gaafste werkgevers en zo ongeveer alle ROC's van Nederland? Juist ja, een influencer zoeken (of maken) die direct is opgesteld voor alle (v)mbo-studenten van Nederland.

 

Dat vonden we bij Stichting Guruz een briljant plan, dus daar starten we vervolgens dan ook gewoon mee.

Guruz zoekt hier bewust de samenwerking met The Learning Lab

Learning Lab zit, net als stichting Guruz, op de Brainport Human Campus in Helmond. Bij het Learning Lab komen onderwijs en de arbeidsmarkt samen, wij zijn fan! Studenten van Ter AA en Fontys lopen er voor een bepaalde periode rond om ervaring op te doen. Zo pakken zij vraagstukken van bedrijven op om vervolgens een onderzoek en advies uit te rollen.

Vandaag zat onze Projectmanager Onderwijs Lynn samen met de studenten om meer te vertellen over Guruz en onze uitdaging. Vervolgens kozen 4 ambitieuze studenten ervoor om ons te helpen. Gaaf!

Wat is er voor nodig om ons rechtstreeks te verbinden met deze doelgroep? En hoe worden zij onze next-level mbo-influencers? De studenten van Learning Lab gaan nu eerst brainstormen over een aanpak en uiteindelijk komen zij met een advies voor onze stichting. Wij zijn razend benieuwd! Maar ik zal de uitkomst vast voorspellen: de volgende mbo-influencer(s)? Wij zijn er als Guruz zeker bij! Wil je aanhaken? Stuur ons een berichtje! 


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.