Rabobank nieuwe Branche Ambassador van Guruz!! | GURUZ

Rabobank nieuwe Branche Ambassador van Guruz!!

15 oktober 2024

Zeer blij om Rabobank aan te kondigen als nieuwe Branche Ambassador van Stichting Guruz!!


Eerder kondigden we al aan dat we samen briljante online gastcolleges aan het maken zijn met de Rabobank. Denk bijvoorbeeld aan alle kennis en ideeën over de voedseltransitie. Nu zijn we bijzonder blij om te kunnen vertellen dat Rabobank Branche Ambassador is geworden voor één van hun grote coöperatieve thema's. 


Over Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met hun stakeholders zetten ze zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen ze particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen ze op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.


Coöperatieve thema's van de bank

Samen met klanten en leden, maar ook met hun producten, kennis en netwerken werken ze aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Dat doen ze vanuit hun bancaire dienstverlening en door net een stap verder te gaan dan andere banken, ook met maatschappelijke initiatieven. Daarmee richten ze zich op de belangrijkste transities en thema’s die spelen in onze markten en dus in onze maatschappij. Om het concreet te maken, hebben ze hun ambitie in vijf thema’s samengevat:

1. Banking 4 food
2. Duurzaam ondernemen
3. Duurzaam wonen
4. Energietransitie
5. Financieel gezond leven

Rabobank Hoofd Support “Tatjana Schreuder” is in de lead voor het thema Financieel Gezond Leven. Ze zag de link dan ook meteen! Onze kennis en jullie online gastcolleges voor alle mbo'ers van Nederland! We gaan ze helpen met financiële inzichten en de voorbereiding op een sterke financiële toekomst! Guruz is erg blij met al deze financiële kennis voor bijna 500.000 mbo-studenten! En Tatjana? Die zien we later terug als “eindbaas”!


Branche Ambassador!

Wat houdt dat nu in Branche Ambassador? Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen.

Het is dan ook mede dankzij de Branche Ambassadors dat Guruz “gas” kan geven op de missie. We zijn Rabobank hier bijzonder dankbaar voor!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.