Onderwijsbeurs & Studiekeuzebeurs? Guruz is erbij!! | GURUZ

Onderwijsbeurs & Studiekeuzebeurs? Guruz is erbij!!

30 september 2024

Yes we mogen weer!


OGZ (Organisatie Groep Zuid) is de drijvende kracht achter enkele grote Nederlandse beurzen. Niet alleen zijn ze bekend van de Web Winkel Vakdagen maar ook van de Onderwijs Beurs en de Studiekeuze Beurs.

Guruz on stage!

Guruz mag dit jaar maar liefst acht keer los op hun podium! Afgelopen vrijdag mochten we on stage in Veldhoven, komende week in Hardenberg. In november staan we in de Jaarbeurs in Utrecht en we sluiten de tour in december af in Rotterdam. 

Veldhoven was te gek! 

Meer dan 20.000 bezoekers in twee dagen! Dat zijn veel kiddo's, papa's, mamma's, verzorgers, docenten en bedrijven! 


Waar heeft Guruz het over?

Natuurlijk over het mbo-imago, de arbeidsmarkt, de online gastcolleges van Guruz, carrièrekansen en nog veel meer. Dank aan OGZ voor dit mooie podium en de toffe samenwerking!!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.