Werf& Blue Collar Recruitment Event! Guruz is erbij! | GURUZ

Werf& Blue Collar Recruitment Event! Guruz is erbij!

25 juni 2024

Het wordt steeds complexer om blue-collar workers te vinden en te behouden. Door de extreem krappe arbeidsmarkt wordt het iedere dag moeilijker om grote aantallen gekwalificeerde kandidaten aan te trekken. Traditionele wervingsmethoden schieten vaak tekort bij deze doelgroepen. Hoe bereik je de groep die zich bijna niet laat vangen?

Op 25 juni 2024 organiseert Werf& het allereerste Blue Collar & Volume Recruitment Event in Nederland. Dit evenement brengt kennis en expertise van vooraanstaande sprekers samen, presenteert concrete casestudy’s en introduceert innovatieve technologieën om deze uitdagingen aan te pakken. En Guruz is daar natuurlijk bij!!


Guruz oprichter Arjan Elbers pakt het podium aan het einde van deze middag. Zijn agenda:

-Mbo imago
-Mbo studenten doelgroep
-Hoe moet je ze bereiken
-Waar moet je vandaag mee starten

Tempo: snel
Energie: hoog


Dank aan onze ambassadeur!

Dank aan Guruz ambassadeur Geert-Jan Waasdorp, eigenaar van Werf& voor deze mooie uitnodiging.
Een super relevante bijeenkomst!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.