Stichting Guruz zoekt een vrijwillige penvoerder! | GURUZ

Stichting Guruz zoekt een vrijwillige penvoerder!

3 september 2024

Guruz knalt door en daar hebben we hulp bij nodig!!


De laatste weken blogden we al over alle online gastcolleges die te zien zijn en alle online gastcolleges die nog in productie zijn. Een collectie waar we supertrots op zijn. Maar zoals je inmiddels weet is Stichting Guruz geen geiten-wollen-sokken-clubje. Nee Guruz is een non-profit met een snoeiharde ambitie! Dus we zoeken extra kennis en kunde om onze ambities te behalen. 

Wat gaan we doen?

Grote / commerciële werkgevers kunnen zelf betalen voor de productie van hun online gastcolleges. Maar de uitdaging ligt meer bij werkgevers in bijvoorbeeld de zorg en bij start-ups. Hier is vaak (nog) geen budget om online gastcolleges te maken, dus willen we deze werkgevers helpen. Hoe? Door fondsen te werven. Er zijn tientallen Nederlandse fondsen die geld ter beschikking stellen aan non-profits zoals Guruz, laten we daar wat mee gaan doen! De geworven fondsen worden dus ingezet om online gastcolleges te maken bij deze partijen die het zelf niet kunnen betalen.

Stichting Guruz maakt geen gebruik van subsidies en heeft nog nooit aan fondswerving gedaan. Guruz gaat dus op zoek naar een vrijwillige penvoerder die hier verandering in gaat brengen. Het mogen ook meerdere penvoerders zijn die samenwerken. 

Wat zoeken we?

Guruz zoekt een vrijwilliger die de geschreven fondswerving voor de stichting wil verzorgen. 
Voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring van schrijven van projectplannen en/of aanbestedingen. 

DM Arjan

Vind je het leuk om Stichting Guruz verder te helpen? Stuur Arjan een berichtje. 

Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.