Eerste online gastcollege van Rabobank online! Wat is de voedseltransitie? | GURUZ

Eerste online gastcollege van Rabobank online! Wat is de voedseltransitie?

20 augustus 2024

Hoe zorg je voor voldoende eten als er nog 2 miljard mensen bijkomen op de planeet?!


Yes, de eerste scholen zijn weer begonnen. Hoe gaaf is het om meteen met een gloednieuw online gastcollege te starten met een bijzonder groot thema: Wat is nou die de voedseltransitie?

Welke uitdagingen zijn er in de voedselsector? Hoe kun je met minder grond en energie toch betaalbare voeding blijven produceren? Hoe ziet de wereld van voedselproductie en voedselverwerking eruit? Hoe gaan we om met voedsel en waarom verspillen we nog zoveel? Aernout van de Rabobank neemt je mee in zijn verhaal. Ook zie je Annelie, ze is levensmiddelen technoloog bij Foodtech Brainport. Hier wordt gewerkt aan voedsel innovaties van morgen. Ze laat je enkele mooie innovaties in food zien.


Blij met Rabobank!

Vanuit Stichting Guruz zijn we natuurlijk bijzonder blij om impactvolle online gastcolleges te maken met Rabobank. Goed nieuws: er komen er nog meer aan! Want Rabobank deelt ook haar kennis over hoe je als jongere uit de schulden blijft en hoe de wereld van crypto werkt. More to come dus!


Gastcollege meteen bekijken?

Heb je een account in de Guruz community? check m hier! Heb je nog geen account?
Ga naar www.guruz.nl 
Ga naar aanmelden
Bevestig emailadres
Inloggen → Rabobank en kijken!


Zelf kennis delen en mbo'ers bereiken?

Heb je net als Rabobank briljante kennis te delen met alle mbo'ers van Nederland en wil je meteen laten zien wie jij bent als leerbedrijf / werkgever? Neem contact op met Guruz!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.