VodafoneZiggo nieuwe Branche Ambassador Guruz! | GURUZ

VodafoneZiggo nieuwe Branche Ambassador Guruz!

26 augustus 2024

Guruz is bijzonder blij om aan te kondigen dat VodafoneZiggo de nieuwe Branche Ambassador is van Stichting Guruz. 


Over VodafoneZiggo:

Onze samenleving staat geen moment stil. Werken, lachen, spelen en creëren: alles is binnen handbereik. Altijd en overal. VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen en brengt plezier. Tussen mensen en voor mensen.

VodafoneZiggo is aanjager van de Nederlandse digitalisering, maar ook de bouwer van de infrastructuur die daarbij hoort. Ze gebruiken de kracht van technologie om mensen te helpen en de samenleving sterker te maken.


Wat houdt dat nu in Branche Ambassador?

Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt als organisatie significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen. Ook VodafoneZiggo doet dit met eigen collega’s (de echte gurus) voor de camera. Op deze manier delen zij hun kennis en laten ze zien wat ze doen in de organisatie. 

 



Barbara de Koning Gans:

Ook verwelkomen we Barbara de Koning Gans meteen als nieuwe ambassadeur van onze stichting! Barbara werkt als COO bij VodafoneZiggo. We kennen Barbara al een tijd (naast haar rol als topmanager) als fervent mede-aanjager van een sterker mbo-imago. We zijn dan ook bijzonder blij dat Barbara deelneemt in ons powerteam van ambassadeurs.
 

Barbara: ‘Ik ben ontzettend blij om ambassadeur te zijn van Guruz. Ik kijk er naar uit om samen met hen het MBO en het bedrijfsleven dichter naar elkaar toe te brengen en studenten de wereld van techniek en innovatie te laten zien.’


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.