Guruz ook gevestigd op de Human Campus | GURUZ

Guruz ook gevestigd op de Human Campus

2 januari 2024

Foto: Rob Engelaar. Vanaf januari 2024 vindt je Guruz op vrijdagen gevestigd op de Human Campus in Helmond.

Om in de Brainportregio slim en innovatief te werken is niet alleen technologie nodig. De inzet van gedreven én gelukkige medewerkers is onmisbaar. Bij Brainport Human Campus gaan die twee werelden hand in hand. Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus zich op de impact daarvan op de mens. 

Werkgeluk is een onmisbaar ingrediënt in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties op de werkvloer, aan een gelukkiger leven thuis. De op de campus verzamelde organisaties komen tot betere resultaten op basis van kennis, ondernemerschap en innovatie.

 



De Human Campus is het initiatief van Driessen Groep, een van de twee Founding Partners van Guruz. Het team van Guruz is erg blij  met deze plek. We schakelen snel met andere stakeholders en kunnen gemakkelijk bedrijven en mbo's ontvangen. 

Op vrijdagen (vaste dag) vind je het team van Guruz op de Human Campus. 

Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.