Brainport Human Campus in actie bij het Koning Willem I College! | GURUZ

Brainport Human Campus in actie bij het Koning Willem I College!

17 september 2024

Mocht je de Brainport Human Campus nog niet (zo goed) kennen? Lees dan hier de achtergrond. De hotspot om te werken en te leren en waar oog is voor kennis, ontwikkeling รฉn inspiratie. 


Afgelopen donderdag en vrijdag was er hele mooie samenwerking te zien vanuit drie Brainport Human Campus bewoners op het Koning Willem I College. 

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’…๐’๐’†๐’? 
Studenten helpen zich te oriรซnteren op hun toekomst en hen de tools geven om hun talenten รฉcht te leren kennen!

โœจ Emile  van MyTalentBoard startte de workshop met een inspirerende sessie over het belang van het kennen van je eigen ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง. De studenten kregen het ๐†๐จ๐ฅ๐๐ž๐ง ๐’๐ค๐ข๐ฅ๐ฅ๐ฌ ๐๐š๐ฌ๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ, waarmee ze hun talenten kunnen ontdekken en inzetten tijdens hun studie รฉn carriรจre.

๐Ÿ’ก Daarna was het de beurt aan Elke van Kessel om namens Driessen tips te geven over ๐ฌ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ข๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง. Hoe blijf je dicht bij jezelf tijdens een sollicitatie? Hoe kom je erachter wat je รฉcht gelukkig maakt in je werk? En hoe pas je dat toe in een sollicitatieprocedure? ๐–๐ž๐ซ๐ค๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค is er voor iedereen โ€“ als je maar weet wat bij je past.

๐ŸŽฅ Onze Lynn maakte de workshop compleet met de inzet van ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ ๐š๐ฌ๐ญ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ฌ vanuit Stichting Guruz, die perfect aansloten bij de onderwerpen van de dag.

Het was een geslaagde workshop waarin de studenten niet alleen kennis opdeden, maar ook handvatten kregen om hun talenten te benutten in hun toekomstige baan of afstudeerstage. We kunnen niet wachten om dit verder te gaan uitrollen bij andere MBO-scholen! ๐ŸŽ“

Voor herhaling vatbaar? Zeker wel!!

Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als โ€œmissing linkโ€ maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.