Online gastcolleges Persoonlijke Ontwikkeling voor alle mbo-studenten! | GURUZ

Online gastcolleges Persoonlijke Ontwikkeling voor alle mbo-studenten!

9 juli 2024

Stichting Guruz maakt briljante online gastcolleges. Dit doen we samen met de gaafste werkgevers van Nederland. Zo delen we kennis over de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.


Kennis over de energietransitie, robotica, verspaning en finance. Kennis over farma, defensie, ict en glasvezel. En nog veel meer. Dit is wat we onze “branchegerichte online gastcolleges noemen”.  

Daarnaast is Guruz druk bezig met het maken van de allerbeste Bonus Gastcolleges! Dit is een serie van online gastcolleges die voor alle mbo-studenten van Nederland interessant zijn, ongeacht in welke richting ze studeren. Online gastcolleges voor persoonlijke ontwikkeling van de student!

Hierbij mag je denken aan:

-Hoe bereid je jezelf voor op een carrière
-Hoe plan je slim een stage
-Hoe doe je een goed stage interview
-Hoe moet je netwerken
-Hoe ga je om met stress
-Hoe voer je een moeilijk gesprek

Oproep voor meer!

Mbo docenten van Nederland zijn echt bijzonder blij met deze online gastcolleges! “Dit helpt onze studenten rondom stages en hun persoonlijke ontwikkeling”. Enkele weken terug kondigden we al aan dat Schouten en Nelissen ook enkele online gastcolleges gaan maken voor Guruz in dit domein.


Natuurlijk doen wij vanuit Stichting Guruz meteen een oproep voor meer! Dus wie kan ons helpen met het maken van online gastcolleges over:

-Hoe ontwikkel je jouw talent?
-Hoe word ik assertief?
-Hoe ga ik om met perfectionisme?
-Wat is persoonlijk leiderschap?
-Hoe word ik meer weerbaar?
-Hoe ga je om met discussies?
-En meer

Zeer welkom dus! Meld je aan door het contactformulier van onze website in te vullen!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.